Mariusz M. Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 Po mojej mieścinie jeździ nieduża dziewczynka na Kawie ZXR 400 i jakoś sobie chyba radzi ;) Myślę,że to dobry motocykl dla niewysokiej początkującej osoby.Czytając twojego posta od razu przyszło mi na myśl Kawasaki.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 patrze na tą dyskusje i co chwile ktos wylatuje z pojemnosciom 125 co wy jak che miec scigacz to nie na tapecie tylko w zyciu a nawet najmocniesza 125 niezapeni kopa 500. Panna jest niska to duzy problem jednak radził bym to gs jesli zobaczysz z e utrzymasz wiecej to kupisz sobie cos innego ale na poczotek to wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorbl Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 jednak radził bym to gs jesli zobaczysz z e utrzymasz wiecej to kupisz sobie cos innego ale na poczotek to wystarcza. Gadaj z takim ;) 10 razy było mówione, że ma być ścig :!: Ja też obstawiam za ZXR400. Nie za wielki, kopyto ma, prezentuje sie zarąbiście no i jest plastik ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Patent na obniżenie siedzenia 8O Kupujemy tarkę do tarcia warzyw 8O Pożyczmy lub kupujemy zszywacz tapicerski + kompet 6 - 8 mm zszywek :x Zdejmujemy siedzenie z motocykla :mrgreen: Za pomocą małego śrubokręta i kombinerek z przednie połowy siedzenia wyciągamy zszywki :x Tarką zcieramy nadwyżkę pianki uważajć coby nie przegiąć i nie zostawć NIC ;) Naciągamy NAGRZANE pokrycie siedzenia poczynawszy od części przedniej :mrgreen: Wk.... się niebotycznie bo okazuje się że nie jesteśmy tapicerami ;) ;) Niesiemy rozmemłaną robotę do specjalisty by ją dokończył za grube pieniądze :P Ja z robótek ręcznych miałem zawsze pałę ale siedzenie udało mi się zrobić samodzielnie, ale .... jak byłem młody i piękny pracowałem jako gastarbaiter w fabryce mebli tapicerskich i cóś tam zostało w pamięci. ZbychoXJR1300( z obniżonym siedzeniem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunarsa Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Ja z robótek ręcznych miałem zawsze pałę ale siedzenie udało mi się zrobić samodzielnie, ale .... jak byłem młody i piękny pracowałem jako gastarbaiter w fabryce mebli tapicerskich i cóś tam zostało w pamięci. Zbycho, reklamy to sobie nie zrobisz takim stwierdzeniem, robótki reczne to podstawa ;) Hehe patetnt niezly, w razie konieczności znam jednego tapicera, za falszke naprawi, jak cus spartacze. ZXR 400 to jest mój główny faworyt, tylko pytanie od jakiego rocznika startować, ja bym obstawiała od 96, jak myślicie?aha nie dośc że jest plastik to jest GREEN ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunarsa Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zbycho, zapomnialabym ;) ;) ;) oplata w naturze - upomnij sie na jakims zlocie ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Witam, Jak chcesz plastika, to od razu pomyśl o komplecie ślizgaczy (crashpadów). Jak sprzedałem mojego zzr600 (77 cm siedzenie) to kupił go facet m.in dla swojej dziewczyny (nawet 160 nie ma) i nogami dostawała ziemi. Sam jestem konus, i teraz mam moto 83,5 cm siedzenie, więc musiałem nauczyć się żyć z tym, że stoję prawie tylko na paluszakach. Ale moto jest lekkie jak GS. I właśnie kombinuję crashpady... "w razie jak by co". W ZXR400 to może Ci zaoszczędzić trochę kosztów. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacza Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Skoro podobają Ci się plastiki no to jst na allegro gs500 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=29233202Wg. opisu super!! I kasa zostanie na jakiś mundurek!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi