andryszek Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Właśnie skończyłem pierwszą część relacji z ubiegłorocznego objazdu Ukrainy (z namiotem, wzdłuż granic) motocyklem.Można czytać, oglądać zdjęcia i słuchać nagrań audio - zalecam słuchawki, lub większy sprzęt niż monitorowe głośniczki.Ciekaw jestem Waszych opinii.DOOKOŁA UKRAINY cz.1 Edytowane 13 Stycznia 2014 przez andryszek Cytuj Adam Andryszczykmoja strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niesiob Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Fantastyczna opowieść! Jeszcze nie słuchałem nagrań, za to przeczytałem i czekam z niecierpliwością na kolejną część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Chopie dawaj drugą część bo przerwałeś opowieść jak Hickok w swoich filmach grozy.Byłem kilka razy na Ukrainie [nie motocyklem ] i spotkałem tam ludz bardzo gościnnych ale kilka razy miałem do czynienia z prawdziwymi bandziorami .Ze względu na tych złych nie jechał bym sam na Ukrainę bo można z tamtąd wrócić na piechotę albo [w najgorszym wypadku ]wcale ale to na marginesie bo opowieść super.Czekam na więcej i pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Mam w planach Ukrainę wiec czekam na dalszą część :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SolDraconiSeptem Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zajefajna relacja i super foty. Dawaj ciąg dalszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysioja Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Super relacja, masz czas to pisz czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiMajka Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Rewelacja! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysioz Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 andryszek - ja juz jestem fanem twoich relacji. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adziu Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Życzę Ci miesięcznej podróży - przynajmniej wtedy powieść przeczytam. Fantastycznie się czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niesiob Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 chłopie! nie przeginaj!!!! DAWAJ NASTĘPNĄ CZĘŚĆ!!!!! no ile można czekać? ja się pytam - ILE?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Mam w planach Ukrainę wiec czekam na dalszą część :) Sam nie pojedziesz, ja również planuję Ukrainę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Świetna relacja - wciągająca jak dobra książka. Jest klimat. Czekam na kolejne części! :) Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andryszek Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Proszę bardzo, skończyłem dziś drugą (z czterech zaplanowanych) część ukraińskiej opowieści, Cytuj Adam Andryszczykmoja strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Andryszek, ale ty sadysta jesteś, przerywać Sowie takie fajne chrapanie :biggrin:W drodze z Doniecka nad m Azowskie też spodkaliśmy tak piękną dziewczynę przy arbuzach - może to ta sama :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Fajnie opisana wycieczka! Tak trzymaj! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi