Freli321 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Witam, planuję zakup Yamahy DT 125 z rocznika 2004-2006. Na forum i na internercie czytałem różne wypowiedzi w których jest napisane że motocykl ten ma moc prawie 30KM. Jak szukałem na alllegro to wszędzie jest napisane że ma 15KM. Jak to jest w końcu z tą mocą i czy każdy model posiada silnik 2t?? Najlepiej by było jakby mi ktoś napisał jakie w ogóle są modele tej yamahy, jaką mocą dysponują, jaki silnik (2t czy 4t) i czym się charakteryzują bo już się pogubiłem w tym wszystkim Z góry dziękuję za odpowiedzi a jeśli taki temat już istnieje to przepraszam ale nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 po odblokowaniu ma około 28KM, przed odblokowaniem 15KM. Wszystkie są 2T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertold Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Podesłałem Ci pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 (edytowane) jest jeszcze wersja X - supermoto i R - endurooznaczenie E - rozrusznik elektryczny od 2004 r. Edytowane 12 Stycznia 2014 przez Adel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianos1922 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Witam dt mają około 30KM ale po odblokowaniu, 15KM mają ponieważ muszą spełniać normy na prawojazdy kat. A1 Odblokowanie jest wmiare proste mam gdzięś .pdf i link z tym jak to zrobić. Jak by ci trzeba było to pisz. Nie zastanawiaj się bierz dt bo to moto nie do zajeżdzenia (jażeli normalnie jeździsz). Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi