oggy Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 A oto moja maszyna, rocznik 99, zakupiona w listopadzie i jeszcze przeze mnie nie jezdzona:(Anglik, przebieg ok 22 tys mil i ponoć oryginalny. A tu jeszcze u poprzedniego wlasciciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Kilka lat wstecz chciałem taką nabyć. Podobają mi się w wersji naked.Gratuluję wyboru Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur123 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Witam. Świetna, podoba mi się. Miałem XJ 900. Świetna sprawa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 ooo wiotka XJka. Ponoć wybacza błędy a nawet je ignoruje :laugh: Dobry wybór na początek. Tylko dlaczego jeszcze nie jeździłeś? Tyle ładnych dni było od listopada ;) . Pozdrawiam Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oggy Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nie jeździłAM ;) poniewaz moto kupione jakos w listopadzie, prawko tez zdane w listopadzie. Miala byc zima wiec moto zostalo odstawione do garazu u znajomych. No i tam sobie śpi i wyczekuje wiosenki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nie jeździłAM ;) poniewaz moto kupione jakos w listopadzie, prawko tez zdane w listopadzie. Miala byc zima wiec moto zostalo odstawione do garazu u znajomych. No i tam sobie śpi i wyczekuje wiosenki ;) O przepraszam :blink: .... Nie wiem dlaczego od razu założyłem że jesteś facetem :laugh: . Tym bardziej gratuluję i życzę udanego pierwszego sezonu :) A wiosna tuż tuż... Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 ooo wiotka XJka. No ja jestem ciekawy jak będzie się jeździło po wstawieniu amora od cebry, może już nie będzie taka wiotka ;). Zobaczymy na wiosnę. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oggy Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) A o co chodzi z tą wiotkością powoedzcie mi proszę. Co do nicku to mi brzmial bardzo kobieco :D Edytowane 13 Stycznia 2014 przez oggy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Musisz się rozpędzić do 160km/h to sama zobaczysz ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oggy Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Eeee takich prędkości to szybko nie osiągnę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 A o co chodzi z tą wiotkością powoedzcie mi proszę.Co do nicku to mi brzmial bardzo kobieco :D Na prostej trudniej ale w zakrętach to na pewno zauważysz...tylko pewnie nie w pierwszym sezonie. Nie przejmuj się tym :wink:Zmień grafikę-może zdjęcie bez.......kasku :biggrin: Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oggy Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 tjaaaaaaaaa Wy to tylko zdjęcia chcecie :P przecież powiewa blond grzywka, chyba widać :Pa tu nawet działu galeria użytkowników nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 fajny sprzecior powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oggy Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 dzięki :)Zmieniłam avatar, może to coś da ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdi Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Oggy czy gdzieś jeszcze należny Ci pogratulować ? :biggrin: Cytuj -------------------Pozdro HerdiŚrubkomistrz w serwisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi