gta175 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Witam.Panowie potrzebuję pomocy. Orientujecie się z jakiego motocykla pasują uszczelniacze zaworowe aby dopasować do Triumpha Thunderbirda 900 2002rok.Dla ułatwienia dodam że kiedyś dobrałem z Japończyka ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć z jakiego.Trzonek zaworu w Triumphie 5,5mm.Szukam dlatego ponieważ Triumphowsie są 2razy droższe, no i ten czas oczekiwania na uszczelniacze. Wszędzie każą czekać około 3tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 jest zima i masz czas na czekanie a koszty nie przekroczą raczej wartości motocykla Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maneta Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Honda CB 900 Bold Or Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gta175 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Dzięki za pomoc z uszczelniaczami, sprawdzę sobie tą cb 900. A co do wartości i czasu oczekiwania. Raczej nie uśmiecha mi się płacić 2razy tyle za coś co jest dostępne na rynku tylko pod inna nazwą innym modelem. No i niestety nie mam całej zimy aby czekać na te części :sad: Ale dzięki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi