Skocz do zawartości

Samotna podróż do Norwegii, 13-21 sierpień 2012

Malvina
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 11.01.2014 o 17:56, przemek96 napisał:

A powiedz mi jeszcze czy bardzo droga miała być ta suknia, bo może by jednak musnąć tą Norwegie ....

Moja suknia miała być piękna, a co piękne, niestety też zazwyczaj dość drogie. Możemy o szczegółach pogadać na priv. Nie odważyłam się na noclegi w namiocie, choć pewnie podróż zyskałaby jeszcze dodatkowo znamię dzikości, więc niestety sporą część budżetu wydałam na noclegi, które do tanich w krajach skandynawskich nie należą. Nie musisz się martwić opłatami za rewelacyjne drogi, tunele, mosty - motocykle (a napewno kobiety na motocyklach) jeżdzą za free.

W dniu 11.01.2014 o 18:20, KarolaS napisał:

Fajna podróż szkoda tylko, że rozpoczęła się końcem czegoś......

Moja znajoma też tamten rejon zwiedziła sama trzy albo cztery lata temu ;) niezapomniane chwile....

Karola, a skomunikowałabyś mnie z tą znajomą? Bardzo chętnie wymieniłabym się doświadczeniami. Da się zrobić, jak myślisz?

W dniu 13.01.2014 o 09:52, Robert von Berlin napisał:

Moja Przyjaciółka właśnie wyjechała do Berlina, podobno macie dużo biedronek? :)

Jakie biedronki..?

Małe, śliczne, w kropki i można je wysłać, żeby się garnęły po pieczywo ;) I wcale tu nie mówię o słodkiej utrzymance z Chin z ospą.

W dniu 13.01.2014 o 13:21, piórko napisał:

No no, Malvina - pogratulować i pozazdrościć

Przyjmuję gratulacje, ale żeby zazdrościć, a fuj!!! Brzydkie uczucie, wstydź się piórko ;)

W dniu 13.01.2014 o 13:32, YUBY napisał:

Malvina Ty już wiesz co.... ;)

Wiem, YUBASQ wiem :wub:

W dniu 13.01.2014 o 14:05, Louis napisał:

Najfajniesza suknia ślubna jaką widziałem :)

Pięknie to ująłeś Louis - ogromne dziękuję :biggrin:

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Są pozytywy. Każdy koniec daje szansę na nowe. Trochę mi to przypomina mój zeszłoroczny wzglednie spontaniczny wyjazd. Gratuluje wyprawy a jeśi rzeczywiście dała to czego oczekiwałaś tym lepiej.

Polub mój funpage na Facebook'u KRONIKI MOTOCYKLOWE https://www.facebook...478773095509832 i jedź ze mną (wirtualnie)

na wyprawę Route66.

W dniu 25.02.2014 o 21:35, tommi GTR napisał:

Szacunek za taką traske solo. Sam waham się czy jechać Hiszpania Portugalia lub Szwecja Norwegia ale czytam coraz więcej pozytywów o Norwegii.

Jeśli chodzi o czytanie o Norwegii na motocyklu, to polecam ten tekst:

http://motohoryzont.com/na-NORDKAPP-motocyklem

• 3 miesiące temu...

Pamiętam jak szukałem osób na wyjazd na Bałkany. Wtedy rozmawialismi i wybrałaś jednak Norwegię. Gratki, super wyjazd. Mnie się udało Bałkany zrealizować rok później. A teraz myślę o Norwegii.

Edytowane przez Kowal_K