To_masz Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Wczoraj przy niefortunnym lądowaniu trafiłem kierownicą w najcenniejsze dla faceta miejsce na ciele, dziś ledwo chodzę i szukam jakiegoś ochraniacza klejnotów. Możecie polecić coś w tym kierunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Wczoraj przy niefortunnym lądowaniu trafiłem kierownicą w najcenniejsze dla faceta miejsce na ciele Bez kasku jezdzisz ??? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 miałem kask tylko na tą głowę na karku, ta mniejsza główka bez żadnego kasku była ;)w czym śmigasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Sa specjalne majtochy na moto z ochraniaczami ale imo drogie jak za majty z neoprenowymi wstawkami . Chyba lepiej udacbsie do jakiegoś go sportu czy innego wunalazku i kupić cos takiego jak np hokeiści używają wytapane z xcovera2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiMajka Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Generalnie to jak wpiszesz w googla "motocykl ochraniacz na krocze" to pierwsze 3 czy 4 pozycje to inne fora na ktorych już temat był podejmowany ;)Powodzenia i nie żałuj na to kasy, bo jednak potomków warto mieć ;)edit: a odnośnie wypowiedzi Patryk_mx - no nie wiem, jak trenowałem muay thai, to nosiłem taki ochraniacz - metalowa miska obszyta skórą, chłopaki też mieli różne rozwiązania, ale wątpie żeby w którymkolwiek z nich dało się wygodnie siedzieć na motorze ;) Edytowane 7 Stycznia 2014 przez MatiMajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Jak chodziłem na muay thai to miałem ochraniacze na krocze, które dobrze spisują się w MX, popatrz w sklepach sportowych.http://image.ceneo.pl/data/products/10877852/i-suspensor-ochraniacz-na-krocze-manto.jpg PS. Chociaż w sumie nie wiem czy dobrze, bo nigdy nie zostały sprawdzone :P Edytowane 13 Stycznia 2014 przez Adel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiMajka Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Czyżby niższa na rynku i pomysł na biznes? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uczciwy Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 może ktoś podchwyci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DK Motocykle Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Najtańsze w mojej ofercie spodenki z ochraniaczami, ale to jak widać ochrona dotyczy również bioder. Takich typowych ochraniaczy klejnotów szukaj właśnie jak koledzy wspominali w typowych sklepach sportowych. a co do niszy, to nie ma niszy, bo nie ma zbytu. Cytuj Największy w Zielonej Górze Sklep motocyklowy - DK Motocykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi