malkohlm Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 PZU 90zł - rok OC na używany jednoślad 600ccm. Polecam. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.zielin Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Przepraszam jeśli głupio zapytam. Da sie ubezpieczyć w Polsce na angielskich blachach? Wsumie nie wiem jak długo zabawie w Polsce i nie wiem czy jest sens aby ogarniac całą to robotę z przerejestrowaniem motocykla na kilka/ kilkanaście miesięcy, a wsumie nie wiem jak to jest prawnie regulowane... Wysyłane z mojego HTC Desire HD za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferdekk Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 mnei w tym roku skusiło najniższą ofertą link4. Axa nie wykazała w ogóle żadnego zainteresowania. Nawet nie chcieli przyjąć ode mnie płatności kartą ponieważ dzwoniłem jako współwłaściciel auta a nie jako główny użytkownik (jest nim mój ojciec), ale to ja chciałem zapłacić (karta kredytowa była na moje nazwisko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto-Center Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Ja zawsze korzystam z porównywarki cen ubezpieczeń OC,ale coraz bardziej po głowie chodzi mi także pakiet AC i w sierpniu będę musiał podjąć decyzje. Szczerze to Axa oora ztamtejsze ceny jakoś mnie nie przekonują,opinie też są podzielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi