wojtas77 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Popieram pomysł, czasami człowiek sam jeżdzi bez celu a z kimś było by weselej i rażniej. W pare osób zawsze można coś wymyślec fajnego :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widget Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Wersja 1.0 już prawie gotowa. Zastanawiam się tylko nad nazwą: wypadymotocyklowe.plmotorcyclerides.comflybike.comprzejazdzkimotocyklowe.pl Albo jakaś inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati85 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 wypadymotocyklowe.pl Dla mnie best! P.S. Proponuję jakąś ankietę zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukipnnt Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Tak - wypadymotocyklowe.pl może być :), i dołączam się do pomysłu stworzenia działu "motocykliści z regionu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muzek Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Tak - wypadymotocyklowe.pl może być :), i dołączam się do pomysłu stworzenia działu "motocykliści z regionu"Ogladalam francuskie forum motocyklowe i tam jest zakladka, Zobacz motocyklistow, ktorzy mieszkaja blisko ciebie, i tu link do mapy. Nie bylam tam zalogowana wiec nie wiem jak to sie wyswietla, ale przypuszczam, ze to mapka z lokalizajca tych osob z forum, ktore wyrazily na to zgode. Mysle, ze to fajny pomysl. Nie wiem tylko czy akurat w tym wyjazdowym projekcie to juz nie za skompkikowane.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Dla mnie best! P.S. Proponuję jakąś ankietę zrobić.Jestem zaaaa. Dawajcie z tą wersją, bo dzisiaj 300 nakręciłem. Szkoda, że właśnie sam :sad: .Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widget Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Uff po 30 godzinach kodowania wersja 1.0 gotowa. www.wypadymotocyklowe.pl Zapraszam do wspólnego odkyrwania nowych tras! PS. W przyszłości myślę że zaprogramuje dużo więcej fajnych funkcji, w zależności jak bardzo dużo osób korzystało by z serwisu. Edytowane 9 Lutego 2014 przez widget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukipnnt Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 No :) to propozycja trasy dodana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati85 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Uff po 30 godzinach kodowania wersja 1.0 gotowa. www.wypadymotocyklowe.pl Zapraszam do wspólnego odkyrwania nowych tras! PS. W przyszłości myślę że zaprogramuje dużo więcej fajnych funkcji, w zależności jak bardzo dużo osób korzystało by z serwisu. Teraz trzeba to odpowiednio rozreklamować i będzie działać. Niech ktoś pospamuje ścigacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Zalogowałem się?Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 super czas sie zalogowac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcon Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Zalogowany!Super jak na początek.Powodzenia - może być hicior...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Fajny pomysł ;)popieram i zaraz sie loguję. A jak się zaloguję zobacze co i jak to ewentualnie podrzucę uwagi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widget Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Kurcze serwis http://www.wypadymotocyklowe.pl który zrobiłem w tamtym roku jednak nie załapał :( Mimo że wiem że kilka wycieczek się odbyło, a ja sam pojadę w sierpniu na jedną z tego serwisu. Ciekawe gdzie tkwi problem. Myślę że może to być brak promocji, brak funkcji społoczneościowych, powiadomień na emaila jeżeli ktoś dodał wycieczkę w Twoim województwie... Może kiedyś zrobię reaktywację, ale gdyby ktoś chciał kod źródłowy czy pomóc w nim, to podeśle info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Wilki sa samotnikami i nie jezdza w grupie do ktorej trzeba sie w Jakis tam sposob dopasowac lub wziac wzglad na towarzyszy podrozy. :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi