marcinktm Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Witajcie mam problem z sx .na początku nie wkręcal się na wys obroty wymienilem zawor wydechowy i jest ok wkręca się na wys obroty .Problem tkwi. w tym ze nie ma calkowitej mocy jaką mial na początku (mielił ziemię z latwoscią a teraz. zeby zerwac zmielic ziemie to jest trudnosc co to moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofer Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ziemia zamarzła. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinktm Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Oczekuje sensownej odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 albo zawor zle ustawiony , albo po prostu tlok ci sie skonczyl. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 miałem kiedyś podobnie w KX-e , tłok był do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 W tym ktm-ie nie da się źle ustawić zaworu wydechowego , mechanizm jest banalny. Ja bym tak jak KML i inni obstawiał tłok do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinktm Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Mechanik mowil ze tlok w db stanie nie napisalem tego ale zla linke zalozylem i troche pojezdzilem na sprzęgle i sie tarcza przypalila i teraz sie slizga te sprzęglo tarcze są do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Czyli sam sobie odpowiedziałeś na pytanie :)Powodzenia z zakupem sprzęgła do GS... Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Nie jest tak źle, pamiętam że kiedyś dopasowałem w sklepie tarcze, wymagały tylko spiłowania ~1mm ze średnicy zewnętrznej między zębami. Moto latało z tym jakiś czas, i później nowy właściciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi