krzysiekzer Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 Witam.Szukam osób najlepiej z wielkopolski chętnych na wyjazd w góry lub na wschód na naszych kochanych maszynach.Wolałbym żeby to była spokojna wyprawa pełna wspaniałych wrażeń a nie pogoń za prędkościom (gdyż sa posiadam motocykl z którego lepiej nie wyciskać za dużo :/)[glow=red:2be2ee4ef1]Ps. mam wolne jedno miejsce a wiec, jeśli by jakaś fajna dziewczyna kochająca motocykle (i motocyklistów;) chciała przeżyć nie zapomnianą przygodę...Nic innego tylko pytać!!![/glow:2be2ee4ef1]Czekam na odpowiedzi Pozdrawiam KrzysiekYamaha XJ550 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunarsa Opublikowano 23 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2004 Krzysiu, Na forum Gazety szukasz i tu szukasz....?? ;) A może rozejrzyj się wśród znajomych dziewczyn, z pewnością jakaś chętna się znajdzie. :lol: Gwarantuję, miłośniczek motocyklów i motocyklistów jest naprawdę sporo :) ;) Heh a nie odpisałeś mi jakiego koloru masz to moto!!?? No bo wiesz, kolor najistotniejszy :P :P :P Pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekzer Opublikowano 23 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2004 hi hi hiPrzejrzałaś mnie :mrgreen: Mieszkam w takiej wiosce ze ludzie widząc kogoś na lepszym motocyklu uznają ze jest on złodziejem albo bandytą.Więc wiesz jakie mam mniemanie w mojej mieśinie.Wszystkie dziewczyny to takie ... ze nic innego im w głowach tylko jechać na jakąś wiejską dyskotekę i tam połknąć parę... i przyjąć kolejnego frajera :P ;) ;) :P :P :P A więc nic innego mi nie pozostaje tylko szukać znajomych w świecie albo spie...... z tej wioski :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunarsa Opublikowano 23 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2004 Nie no to faktycznie tragedia ;) :P Swoją drogą coś wiem o ludzkim gadaniu, tak że hmmmm no wybaczam Ci tą despercję w poszukiwaniach :P Szukaj dalej, może jakąś nie - plastikową dziewczynę znajdziesz w szerokim swiecie, a jak nie to sam napisaleś- spir.... z tej wiochy, chyba że lubisz :) ale nie sądzę. Skoro cenisz w dziewczynach wartości "wyższe" to szukaj poza swoją wiochą, gdzie nie mają Cię za złodzieja i bandytę :lol: No i co z tym kolorem????? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekzer Opublikowano 23 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2004 o kolorku napisałem już w ŚM ale jest to za*eb..... krwisto czerwony metalik :) :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iza_belka Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Ciekawe co to za wiocha...Pozdrawiam z serca Krainy Podziemnej Pomarańczy :buttrock:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi