Jagdtiger Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Ja niestety nie mogę się wybrać a kupiłem już wcześniej bilety. Gdyby ktoś planował się wybrać na tą imprezę w tym roku to będę wdzięczny jeśli by mnie poratował i odkupił 2 sztuki biletów na sektor P. Bilety są w formie pliku pdf więc nie ma problemu z ich przekazaniem. W razie czego kontakt do mnie: 505050207. Błażusiaka oglądałem na tych zawodach już dwa razy i gorąco polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 loo choroba jednak zyjesz :laugh: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 W jakiej kasie? 2 lata temu byłem na tej imprezie - jest mega! Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 hehe...Szramer Ty też jednak żyjesz :rolleyes: ...dalej juesej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Bilet został już tylko jeden i sprzedam go po cenie 101 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi