filipr Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 W mieście nie korzystam z tego systemu, mam diesla. Wg mnie w trasie też to korzystne nie jest. Np, zasuwasz autostradą 150 km/h przez 100km, stajesz na bramkach żeby zapłacić, turbina rozgrzana a samochód się wyłącza... Nie wiem czy nadal zalecane jest żeby turbina popracowała chwilę bez obciążenia po takiej jeździe, ale raczej jej to nie zaszkodzi. W takim przypadku jednak nie ma szans popracować bo silnik się po prostu wyłącza. Inna sprawa, że nie mam pojęcia jakie oszczędności ma dać S&S w trasie :) 0,0001%? :) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiMajka Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 A to dziwne w sumie że światła ich nie zwabią, bo sam byłem parę razy świadkiem policyjnej interwencji ze względu na zbyt mocno przyciemnione przednie szyby w samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek30 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 A....opinia złotówy to jest dla mnie nic nie warta. To juz twoja sprawa , ja jestem innego zdania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi