Enduurowiec Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 No u mnie tej np znajomy ma 525 exc 2006 i do tego na sprzedaż za 13k no ale to stanowczo za drogo,własnie mi się skojarzyło bo regenerował przednie zawieszenie w NMR Lublin.Takiego 2003-2004 rok KTM exc 450-525 myślisz że jaki byłby koszt sprowadzenia? Mówię tutaj o motocyklu z ramą bez papierów.No dokładnie,chociaz szczerze Ci powiem jak my jezdzilismy u nas przez pobliskie wioski to nawet 40km/h nic nie dało.Wyłonienie się z za rogu motocykla crossowe powoduje u ludzi szał,no ale nic nie poradzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Kwestia stanu, meila masz w linku z allegro, pisz. Pewnie będę się z nim widział w niedzielę jeśli będzie zdrowie i pogoda, mogę zapytac czy ma cos ciekawego lub czy będzie mial wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduurowiec Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 No to dzięki Wielkie za wszystkie twoje odpowiedzi,sam się go zapytam o te parę rzeczy ale jak ty coś będziesz więcej wiedział to czekam na twoją wiadomość.Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi