Gość Rysiek24 Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 witam wlasnie bylem w komisie moto mam pare maszyn na oku doradzcie mi co wybrac a wiec :1. Honda CB 450 S PC17 Przebieg 50 tys. Rok prod 86.Cena 5.500 2.Yamaha XJ 550 rok.prod. 83 cena 5.500przebieg 75.000 3.Suzuki GS 500 przebieg 50 tys.rok.prod. 91 cena 5.500 stan wizulany sredni wyglada na glebe parkingowa 4.Yamaha XS 400 przebieg 43 tys. rok prod.82 cena 3.500 5. Suzuki GS 750 ( obudowany) przebieg 40 tys.Rok prod.86 cena 5.500 z tych 5 najbardziej interesuja mnie 2: Honda CB i Suzuki GS 750 a wiec czekam na opinie o tych moto jaka jest ich trwalosc ?? jaki koszt czesci zamiennych ?? dodam ze stanu technicznego narazie nie znam bo nawet ich nie odpalalem na co zwracac uwage oczywiscie po za kopceniem z wydechu :P bo tyle to juz moge okreslic :P dzieki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Hmmm... Na gs750 mialem przyjemnosc jezdzic. Czy to jest ta wersja 5 biegowa z wyswietlaczem biegow? Fajne moto... Wlasciciel tez sobie je chwalil i nie narzeka. Jakos nie wspominal mi o problemach z nim. Ja bym sie nie zastanawial...A co do sprawdzania stanu moto: jezeli nigdy tego nie robiles, to idz do jakiegokolwiek serwisu ktoremu ufasz, zagadaj z mechanikiem, daj mu 50-100 zeta i idz razem z nim na ogledziny. Lepiej stracic 100 zeta niz 5 klockow... Powodzenia na zakupach :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 a mzoe mi ktos powiedziec czy ten GS 750 ma silnik z GSF 750 ??bo w larssonie nie znalazlem GS 750 z 86 roku a wydaje mi sie ze to ten sam silnik co w GSF ale jak narzie napalilem sie na honde poczytalem troszke w necie na jej temat i wyglada na super moto troszke male ale na razie bedzie musialo wystarczyc :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Trudno powiedziec jak nie widzimy ich chociazby na zdjeciu ale jak dla mnie najciekawsza oferta to GS 750. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 musze zajechac do dilera suzuki i pogadac co to za silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 cięzko określić. jak wygląda sprawa lakieru ? oryginal czy malowany ??? Z rocznika to gs 500 wydaje sie najlepszy a z drugiej strony to cb 450 to niezle moto (nastepna generacja po mojej cb). jedna wazna sprawa to rozrusznik. sprawdz czy przy rozruchu nie ma jakiś dziwnych odgłosów. to podobno duzy koszt jak padnie. Ale chyba ma kickstarter wiec nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 wiem z tym rozrusznikiem jak dzwoni lub rzezi silnik przy odpalaniu to znaczy sie pada rozrusznik tam nie ma kika :P wyglad na ok stan ladny tlumiki cale nie porysowane znaczy sie nie lezala albo wymienione szkoda ze to tylko 450 a nie 650 :P 45 koni szybko sie znudzi tymbardziej ze to tylko 20 wiecej niz ma etka ten GS pamietam ze byl caly czerwony ladny lakierek ale nie zagladalem pod palstiki moze lakier ok ale wyglad silnika moze juz duzo powiedziec o jego stanie i wyglada juz na dosc spore moto bo honda widac ze to malutkie takie ale jak to sie mowi honda to honda a suzuki bedzie zawsze tylko suzuki ponoc suzi nie naleza do trwalych maszyn ciekawe jak jest w tym wypadku jestem pewnien prawie na 100% ze ten silnik z GS byl montowany w GSX-F tak jak silniki z CBR w nowszych CB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy Opublikowano 26 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2004 Rysiu co ty zgłupiałeś te graty to same złomy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy Opublikowano 29 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2004 No to troszkę przesadziłem?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 przy tych rocznikach jest duze prawdopodobienstwo ze cos sie posypie po jakims czasie...oprocz gs750 to raczej slabe sprzety. ja bym bral gs500, ewentualnie cb, ale raczej gs500,jak sie znudzi to szybko sie sprzeda. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Na pewno najważniejsze będzie obejrzenie tych motorów i ocena ich stanu zużycia. Zwróć uwagę, że ich przebiegi lekko nie pasują do ich wieku ( średnio około 2-3 tys. km na rok ). Ja wiem, że zdarzają się takie przypadki, ale tutaj ich coś za dużo :lol: Pewnie też na wszystkich jeździli 60-letni osobnicy na pola golfowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzzz Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 wlasnie "aker" zgadzam sie z toba i musze powiedziec ze wszystkie motocykle z przedzialu 85 do 94 maja ten sam przebieg sam chce kupic motor i tak sobie mysle ile kilometro maja te bryczki ktore ogladam wszystkie maja ten sam stan licznika miedzy 40 - 60 a roznica 10 lat to tylko wpolsce takie cuda sie dzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi