Szuryga Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Witam na prośbę kolegi wklejam link do filmu na którym jest uruchomiona yamaha st 750 stuki słychać w 29 i 31 sekundzie po dodaniu gazu. Stuków nie słychać cały czas są tylko czasami po dodaniu gazu i jest to takie stuknięcie jakby coś o coś uderzyło. Na wszystkie pytania odpowiem za kolegę z powodu braku dostępu kolegi do neta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Akurat filmow nie obejrzalem,ale jesli stuki sa po gwaltownym dodaniu gazu , po wcisnieciu sprzegla ich nie ma,to jest kosz sprzeglowy do wymiany.Jak wybija sie sprezynki na koszu tak sie dzieje.Ale niech sprawdzi ze sprzeglem czy tez puka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Na moje ucho stukowe. Wlej wysoki oktan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lidkus Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 A na moje kosz sprzęgłowy, wczoraj robiłem taki temat w vfr 800 vtec, totalnie zuzyte sprezyny w koszu sprzeglowym. Przy gwaltownym dodawaniu gazu puknięcie.Warto zacząć od paliwa : ) Cytuj Warsztat motocyklowy na warmii i mazurach zapraszamy http://www.facebook.com/fast2fix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuryga Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Witam mówiłem koledze że prawdopodobnie kosz sprzęgła do wymiany i o tym paliwie tylko za bardzo nie wiemy z kolego o co chodzi z tym paliwem to zanczy ma kolega wlac paliwo 98pb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lidkus Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 tak :) wiecej niz 95 i zobaczyc czy sie cos poprawi Cytuj Warsztat motocyklowy na warmii i mazurach zapraszamy http://www.facebook.com/fast2fix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Dodać gazu z wciśniętym sprzęgłem i zdac relacje . Powinno byc ciszej . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi