kamilLWG Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 (edytowane) Siema mam z wsk 175 taki problem paliwo nie dochodzi do cylindra gaznik czysciłem i dalej to samo ale jak pcham na popych i trzymam linke od ssania to motor chodzi ale strzela strasznie z tłumnika Edytowane 8 Listopada 2013 przez kamilLWG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Siema mam z wsk 175 taki problem paliwo nie dochodzi do cylindra gaznik czysciłem i dalej to samo ale jak pcham na popych i trzymam linke od ssania to motor chodzi ale strzela strasznie z tłumnika Po to motocykl ma rozrusznik nożny aby go używać.Nowa świeca, sprawdzenie ustawienia zapłonu i porządne czyszczenie gaźnika wraz z wstępną regulacją a na końcu zalać świeże paliwo i skorzystać z kopniaka. :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilLWG Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Po to motocykl ma rozrusznik nożny aby go używać.Nowa świeca, sprawdzenie ustawienia zapłonu i porządne czyszczenie gaźnika wraz z wstępną regulacją a na końcu zalać świeże paliwo i skorzystać z kopniaka. :biggrin: Teraz na kopke łapie ale jak odpale to tak sie dzieje jak by sie gaz zablokował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Cały dolot szczelny? Może łapie gdzieś fałszywe powietrze. Sprawdź też szczelność gaźnika- tj wszystkie podkładki i uszczelki. Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilLWG Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Cały dolot szczelny? Może łapie gdzieś fałszywe powietrze. Sprawdź też szczelność gaźnika- tj wszystkie podkładki i uszczelki.wszystko dobrze jest tylko nw czemu nie dostaje paliwa do cylindra i na kopke nie łapie a jak go pcham na popych to działa tylko ze straszne strzela z tłumika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 wszystko dobrze jest tylko nw czemu nie dostaje paliwa do cylindra i na kopke nie łapie a jak go pcham na popych to działa tylko ze straszne strzela z tłumika masz jakieś pojęcie o zasadach pracy silnika 2T ?Zrobiłeś coś przy nim z listy którą napisałem ? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi