luca0305 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Witam,Czujnik prędkości w moim HD nie działa. Szukałem na allegro i w sklepach internetowych ale nie mogę znaleźć do mojego motorka. Czy ktoś się orientuje, czy można zastąpić oryginał jakim zamiennikiem albo czyjnikiem z innego motocykla? Z góry dziękuję za pomoc. PozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
americas Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 tak można kupić różne zamienniki, ale nie będziesz miał pewności czy będzie długo się sprawował i czy będzie okiskontaktuj się z jednym z oferentów, którzy zajmują się importem części - nie będę podawał nazwy bo to reklama by byłana priv napisz mi to dam ci namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marleo Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Panowie,może ktoś wie gdzie znajduje się czujnik prędkości w HD Sportster 883 Custom z 2004 r?Pytam bo chcę podpiąć wskaźnik/wyświetlacz biegów i muszę się wpiąć do wtyczki od czujnika prędkości.Czujnik położenia wału namierzyłem ale za pioruna nie mogę znaleźć czujnika prędkości lub wtyki od niego.Pod zbiornikiem zaglądałem ale nie ma.Jest 3 pinowa wolna wtyka (żeńska) na listwie obok akumulatora ale to chyba złącze serwisowe.Z góry dziękuję za odpowiedź. PozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sa1at Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Witam , może ktoś ma u siebie w Sporcie zamontowany wskaźnik biegu ? . Proszę o sugestie który wybrać i jak podłączyć . Dzięki z góry za wszelkie podpowiedzi !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indian Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Łysy ma w motocyklu Małej Mi , to pewnie wie jak go podłączyć i coś skrobnie w wolnej chwili w tej sprawie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi