Kana2409 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Dzień dobry posiadam cpi gtr 50. Pewnego dnia pojawił sie problem. Motocykl ciężko odpala a gdy juz odpali to przejade ze 2 km i gdy dodam gazu to zaczyna gasnąć, i tak cały czas. Proszę o pomoc. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilLWG Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Filter dobry masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kana2409 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 No nie wiem wydaje mi sie ze dobry, ale dla pewnosci jak go dobrze wyczyscic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipolfs Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Przeczyść gaźnik oraz filtr powietrza i jeśli masz filtr paliwa to go wywal w baku masz jeden filtr i ten w 100% ci ogarnie syf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Może Ci pomogę tłumacząc podejrzenia kolegów. Po prostu komora pływaka w gaźniku nie zdąża się napełniać paliwem. Silnik więcej zużywa paliwa niż zdąży nalecieć do komory pływaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kana2409 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 No to aby dostawal odpowiednia ilosc paliwa to co zrobic. Wystarczy ze wyczysze gaznik i filtr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofer Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Mozesz mieć uszkodzoną pompke paliwa albo kranik podcisnieniowy w zaleznosci co tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kana2409 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 ale gdy go odpaliłem to paliwo leciało pod cisnienie to myśle że jest ok.Mógłby mi ktos wytlumaczyc o co chodzi. Bo jak mam popmke paliwa i z niej wydzącą dwa wężki przez jeden płynie benzyna a w drugim jest sucho. Czy tak powinno byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi