Kuskus Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 kurde myslałem dzisiaj ze tą jawke rozp.... w drobny mak .Wyczysciłem wszystko elegancko ,pcham i dusi ...bu......pali ........bu.....i tak jak podkręce manetką wiecej to go dusi ..... zauważyłem ze ghdy przechyle moto w prawo zwiekszają sie obroty na biegu jałowym a podczas przechylania w lewo moto gasnie ?? co moze byc tego przyczyą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 może to zawieszający sie pływak w gaźniku? Gdy przecylisz moto w jedną strone to poziom paliwa ustala sie na w miare sensownym poziomie i moto pali a przy pochylaniu moto na drugą strone paliwo zalewa silnik... zobacz czy pływak zamyka zaworek iglicowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 19 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 najprawdopodobniej zamyka , ale mozliwe ze to ma cos wspólnego. dzieki za trop!! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMJ23 Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 Witam! Myśle że z pływakiem to strzał w 10, chociaż skoro przy przechylaniu moto zmienia broty? hmm a może przy skręcaniu kołem kiedy moto jest na luzie linka od gazu się blokuje i powoduje spadek bądź wzrost obrotów. hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 19 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 Wsysztko wyjaśnione - nie wiem jakim cudem ale to przez świece- strasznie mi ją kopci i brudzi - wymieniłem i wszystko chodzi elegancko , pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi