iMaster90 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Wpierw właśnie trzeba zabrać się za sprawę podstawową czyli ustalenie trasy, czas całej podróży i przewidywane koszta ale to już w swoim zakresie wedle zapotrzebowań. Cytuj Kawasaki ZZR 1400 Performance Sport LwG ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull73 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 to może by ktoś bardziej doświadczony podał jakieś przykłady trasy , tak dopasowaną do tygodniowego wypadu, a noclegi na pewno jakieś tanie, bo po co wypasione hotele jeżeli trzeba żeby było czysto , ciepła woda do mycia i łóżka wygodne. Liczy się jazda i podziwianie widoków. Gdyby był ktoś chętny w podpowiedziach to by się coś wymyśliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejpalasz Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 na taki czas dobrym pomysłem byłaby Chorwacja, dobre drogi, jeszcze lepsze widoki i morze i świetne góryjednak polecam Wam założenie oddzielnego wątku, tutaj rozmawiamy na temat wyjazdu dookoła Morza Czarnego, na którą zdecydowały się już cztery osoby także wszystko jest aktualne ale ekipa się zmieniła ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull73 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 tak. można założyć oddzielny wątek dotyczący obgadania tematu i wtedy może coś wypali. Może ktoś przekona większość do swojego pomysłu wycieczki i dojdzie do skutku. Andrzej mógł byś założyć nowy post? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejpalasz Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 mogę ;)tylko nie wiem czemu ja?ja jadę właśnie dookoła M.CZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull73 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 a w ile dni zamierzasz zrobić takie kółko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iMaster90 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Jeżeli te obydwa wypady (jak ten planowany tygodniowy wypali) nie będą na siebie nachodzić czasowo to mogę jechać tu i tu. Zawsze jakieś nowe doświadczenia i znajomości się przydadzą więc czemu nie. Czekam na jakieś dalsze szczegóły. Pozdrawiam Cytuj Kawasaki ZZR 1400 Performance Sport LwG ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejpalasz Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Janusz pisał, że 20 dniosobiście mam nadzieję, że wyjdzie nieco dłużej ;) bo będzie masa rzeczy do zobaczenia...ale słuchajcie, żeby to uporzadkować, załóżcie nowy wątek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull73 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 założyłem . temat "ORGANIZOWANIE PRZEJAŻDŻKI" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) bulgaria i rumunia te wlasnie kraje ciekawia mnie najbardziej, ale reszte tez z Edytowane 26 Lutego 2014 przez wojtas77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) Tygodniowy wypad dookoła morza czarnego ??? Takie rzeczy to tylko w erze :DPs. Strasznie żeście rozjechali koledze temat morza czarnego :( Edytowane 26 Lutego 2014 przez _Pablo_ Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 pablo daj spokoj o tej porze w takim stanie po tylu drinach wszystko jest do przyjecia, zwlaszcza ze obok popijaja dwie szwagierki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszW Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 W 10 dni dookoła M.Czarnego to tak jak pisał Pablo - tylko w Erze - pewnie się da ale ... właśnie. :banghead:Ja planuję 20 dni i musi mnie to wystarczyć. Ja wyjazd planuję od pewnego czasu (zbieram urlop i kasę) nie pędzę w okresie wakacyjnym bo: wyższe temperatury i ceny, na drodze więcej katamaranów a w ciekawych miejscach tłumy, no i rodzina w tym okresie ma pierwszeństwo.Mam w związku z powyższym pytanie: Może ktoś jechał z Władykaukazu (może tylko z Krymu i czy lepiej przez Dniepropietrowsk) do PL - Ile czasu 2-3dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcon Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Francja - jadę sam - bo muszę - sorry - takie mam plany i zobowiązania.wystawię coś na Włochy za parę dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolasgsxr Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) W związku z ostatnimi wydarzeniami na Krymie, chyba będzie trzeba poszukać innej trasy... Przejazd przez Krym odradzają nawet Ukraińcy. Ale tak z ciekawości, czy mimo tego co się tam dzieje, ktoś z Was jeszcze wierzy, że uda mu się tamtędy przejechać ? Edytowane 2 Marca 2014 przez kolasgsxr Cytuj www.facebook.com/wPogoniZaNaszymiMarzeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi