Pucek Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Chce coś czym mogłbym się wybrać gdzieś dalej :buttrock: a nie stać mnie na drugie moto :? I właśnie Dr 650 idealnie sie do tego nadaje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch@di Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Dzięki za odpowiedź. a ja chce zmienić ponieważ chcę:buttrock: lubie zmiany i chce coś zmienić miałem cr-kę 125 teraz rm 125 i chce po prostu coś większego i mocniejszego ale w 4T. -czyli klx300r jest produkowany? a nie wiesz ile może miec koni? mhm. to ile ma to Koników, ta Twoja kawa?:D dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch@di Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2004 no właśnie gdzieś dalej i na legalu :buttrock: a nie tylko jeździć na jednym torze, bez rejestracji i wzdłuż wału :mrgreen: oczywiście że jest to frajda ale do czasu np. nie mam przyczepki aby wozić po całej Polsce motocykl na inne tory, a przez Warszawę Crossikiem nie przejade:) no i mam dylemat na co sie zdecydować.... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2004 a ja chce zmienić ponieważ chcę lubie zmiany i chce coś zmienić miałem cr-kę 125 teraz rm 125 i chce po prostu coś większego i mocniejszego ale w 4T. No to KLX 250 bedzie dla Ciebie za słaby, on ma koło 30 koni a KLX 300 chyba tylko 2 wiecej. Ale to jest 4t i dlatego ciągnie z dołu. Sam miałem Cr 125 i ona sie tylko na tor nadawała bo w teren miała słaby doł i trzeba ja było cały czas krecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch@di Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2004 no właśnie heh. najbardziej chciałbym mieć EXC250Racing bo jest w 4T lub 400exc4t coś mocnego i do rejestracji. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2004 exc250 raczej sobie odpuść chyba że 2T, bo 4T ma 33KM i wydaje mi sie ze to najmniej udany motor ktm'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch@di Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 he he jździłem na takiej 250exc4T i cholernie mi się podobało. ale zapewne coś większego wynajde! nie dużo ale trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi