iks Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) Czesc. Szukam skórzanej kurtki bez protektorow cos i bez dopinania do spodni roz. XS,S badz 38-40. W tym stylu, obowiazkowa czarna!!: Edytowane 22 Października 2013 przez iks Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertold Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Męska czy damska? Mam komplet adrenaliny kupiony na początku sezonu w rozmiarze 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iks Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 meska meska, jeszcze piersi mi nie rosna :D Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 te, których zdjęcia wstawiłeś to typowe kurtki motocyklowe i wątpliwe jest by nie miały protektorów Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iks Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 ja wiem, chodzi mi o ten fason. Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 (edytowane) Bez ochraniaczy będzie jeszcze Highway 1, modele Cruiser i Pilot (mają tylko kieszenie). Miej na uwadze, że rozmiarówka kurtek, których zdjęcia umieściłeś powyżej, jest inna niż rozmiary które podałeś. Numery 38/40 to odpowiednik mniej wiecej 48-50 z niemieckiej rozmiarówki, choć to nie jest jednoznaczne u każdego producenta. Poza tym jeszcze co nieco z Tarboru było bez ochraniaczy, ale tam rozmiarówka jest jeszcze bardziej zakręcona. Edytowane 23 Października 2013 przez Arcer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iks Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Te zdjecia to tylko pokazany fason o jaki mi chodzi :D pierwsze lepsze jakie wzialem z google :D Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi