december74 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Witam!Jak w temacie kupię vfr-kę, bez bliskiego spotkania z walcem i nie po przeróbkach w garażu u Władzia na czołg... :)Cena max 6 tys. Cieszyłby mnie motocykl jak najbliższy oryginału i oryginał. Rozumiem że nowe w salonie, więc do kupna podchodzę normalnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Sprawdz na forum VFRwww.vfr-oc.pl Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lidkus Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 (edytowane) Siema, weź moją : ) włożysz 2500-3000 i masz lepszy stan niże te powystawiane za 10koła parchy. Moja lata na full syntetyku 300v, silnik igła, odpala pięknie nawet przy -20C, nówka napędOto fotka potrzebuje pilnie kasy i naprawdę kupiłem ją goła za 4800 z myslą o dokupieniu brakujacych elementów, sprzedaje za 4500 a władowałem w nia ponad 1000zł. Próbowałem się z 3 vfr 800 i żadna nie miała szans na przyspieszenie. Spalanie w normie, każdy czujnik sprawny, brak błędów w kompie.Potrzebuje kasy na dokończenie zabytkowe motocykla a położenie chromu kosztuje :) Do motocykla potrzeba czachy, szyby, boczków, wypełnień zegarów, zegarów i reflektoraZegary i reflektor można kupić za 1000-1500zł jak ktoś przywiezie rozbitka, plastiki groszowe sprawy(stelarz do czachy mam) Edytowane 18 Października 2013 przez Lidkus Cytuj Warsztat motocyklowy na warmii i mazurach zapraszamy http://www.facebook.com/fast2fix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
december74 Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Dzięki wszystkim za zainteresowanie. Od soboty jestem szczęśliwym posiadaczem VFRki z '95 roku.... Przesiadka z ETZtki na VFRkę to tak jak z malucha na merca.... :) Oczywiście miło wspominam jazdę MZtką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi