robertold Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Nie chciałby może ktoś podjechać na tor do Starego Kisielina na 2-3h w piątek 18.10? Będę jechać z Wrocławia do Zielonej Góry koło 9-10 rano i z chęcią bym podskoczył, może znajdzie się ktoś chętny dysponujący czasem w tym dniu? Trasa którą bd jechać: https://maps.google.pl/maps?saddr=wroc%C5%82aw&daddr=stary+kisielin&hl=pl&ie=UTF8&sll=51.932955,15.584436&sspn=0.022015,0.061798&geocode=FS3YCwMdyvwDASm_irXUwukPRzH14AXCrlYJtw%3BFRtvGAMdtMztACkXmNWSBRIGRzFJ1wqt_upv9A&mra=ls&t=m&z=9Ceny: http://twojwyscig.pl/opisy-torow/item/32-stary-kisielin (1h-30zł, ale 4 już 80zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netbike24 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 lecisz na moto ? czy z przyczepą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertold Opublikowano 12 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Na motocyklu, bandit 1250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netbike24 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 to jestem zainteresowany, tylko żeby pogoda dopisała :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertold Opublikowano 12 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Ok, na priva podeślę Ci swój numer telefonu ;) pogoda ma być sprzyjająca, o ile można wierzyć onet-owym prognozom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alone Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Byłem w niedzielę 13.10. Tor pusty. Ale było strasznie ślisko. Na każdym zakręcie czułem uślizgi. Stanąłem na prostej. Sprawdziłem : no nie jest tak źle. Tylko przecież trochę mokro. Jadę. Na podwójnym zakręcie - gleba. RF przyszedł z pomocą. Sprawdził przyczynę. Powiedział, że na supermoto wyślizgali butami podkutymi kolcami stalowymi do lodu. Dziwne, że nie widziałem żadnych rys tylko gładką jak lód powierzchnię na szczytach łuków. Nie było sensu dalej jeździć.Radzę zadzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Albo oponę wychłodziłeś przez to że stanąłeś. W takich warunkach to nie dość że się porządnie nie zagrzeją to momentalnie tracą temperaturę którą uda im się osiągnąć. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertold Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Ok, dzięki za informację, jutro zadzwonię do nich i dokładnie wypytam co i jak ;)Dzwoniłem, tor jest otwarty i w pełni "sprawny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alone Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Jak wyglądał tor. Czy nie było ślisko w zakrętach. Czy został przygotowany wcześniej ? Choć nie wiem jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netbike24 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Jeden zakręt był mokry i pokryty liśćmi ( od strony baru ), poza tym było ok, dodam że byłem pierwszy raz na torze i szybko można zweryfikować swoje umiejętności ( a niby 16tys zrobione :biggrin: ). Także w przyszłym sezonie czeka szkolenie. Ps. Gleby nie było ale kilka razy się na zakrętach się nie wyrobiło :bigrazz: , jeszcze jedno .... ręka od manetki gazu boli do dzisiaj i rozumiem tych co wożą moto na przyczepach :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi