Kewin98 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Siema, chciałbym was się spytać czy ktoś miał do czynienia z tą firmą AJUST Wytwórnia Uszczelek bo mam zamiar zlecić im dorobienie uszczelki pod głowicę do Yamahy TZR 80 i chciałbym wasze opinie na temat tej firmy , z góry dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Siema! Firma znajduje się koło mojego miejsca zamieszkania. Korzystam z ich usług dosyć często, generalnie nie jest źle. Czasami trzeba delikatnie coś poprawić, ale jak się chłopaki postarają to wychodzi ładnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kewin98 Opublikowano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Dzięki za odpowiedz mam nadzieje że nie będę zawiedziony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi