Ario Opublikowano 18 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2004 Witam! Dzisiaj nawinąłem 100 km i mam mocne mrowienie w obu dłoniach. Nie wiem skąd te wibracje, myślałem, że padła opona ale wygląda ok, regulacja zworów i synchronizacja są zrobione, co to może być?? Wcześniej tak nie miałem... P.S. czy może być ot spowodowane odpadnięciem metalowej końcówki manetki? Czy raczej odpadnięcie spowodowały jakieś nietypowe wibracje (druga była poluzowana i musiałem dokręcić) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 18 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2004 Ta nakładka na końcówkę manetki właśnie jest po to żeby tłumić drgania. Nawet się chyba nazywa końcówka antywibracyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 18 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2004 Ario. chyba sobie sam odpowiedziałeś na pytanie, ale dla pewności napraw kierownicę, to znaczy zamontuj końcówkę i zobacz co będzie. POzdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 19 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 hmmm ale musi mi nieźle wibrować skoro wykręciła mi się nawet śruba mocująca zbiornik paliwa (ta przy główce ramy), ale pewnie dlatego, że miałem wymieniany filtr i synchro gaziorów i może nie dociągneli. poza tym w weekend jechałem z Rocco, większość przy prędkości 110 km/h a mój Fazer ma drgania na 6-tce przy 5-6 krpm...pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi