pierwoszow Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 (edytowane) Tak jak powiedziałem wcześniej w ubiegłym roku wybrałem się do Hiszpanii autozugiem.Bilety kupowałem przez internet( wydrukowałem) w kwietniu (wyjazd w połowie lipca).Co do ceny, to dokładnie nie pamiętam,muszę pogrzebać w papierach( kupując wcześniej otrzymałem duży rabat). Po przeliczeniu kosztów paliwa i innych to wyszło tyle jakbym jechał na kołach.Na dworzec kolejowy przyjechałem godzinę wcześniej.Otrzymałem parciane mocowania i pod okiem szpeca z autozug założyłem dwa z przodu (na obudowę amortyzatorów)i dwa z tyłu (do podnóżek pasażera).Póżniej na sygnał pracownika z autozug wjechałem na platformę wagonu i postawiłem motocykl na bocznej nóżce.( duża płaszczyzna tzw. podpory(3).Szpec dokonał mocowanie motocykla na platformie.A ja razem z żoną usadowiłem się w wagonie.Szczegóły co do jazdy. http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=de&u=http://www.dbautozug.de/&prev=/search%3Fq%3Dautozug%26biw%3D1280%26bih%3D718Po drodze doczepiano jeszcze jeden skład..U mnie z niemieckim raczej krucho i w załadunku pomagali mi kumple z niemiec.Puszczam parę fotek z załadunku i rozładunku.https://picasaweb.google.com/116412833359283652236/11Pazdziernika201302?authuser=0&feat=directlink Edytowane 12 Października 2013 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOHATER Opublikowano 12 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Dzięki Cibardzo fajne foty no i zajebisty motorek, jeszcze bardziej się wkręciłem w temat za rok jedziemy, są dwa warianty oczywiście pociągiem do Narrbone a potem albo dookoła Hiszpanii, Portugalia - 3 tygodnie, albo Pireneje, Andora, Barcelona i wybrzeżem do San Remo i z powrotem do Narrbone albo na motorkach przez północne Włochy do Polski.Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie LWG BOHATERps. od ilu lat przyjmujecie do EKG :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafik Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Ja w polowie lipca wybralem sie przez Wlochy, lazurowe wybrzeze wlasnie do Barcelony :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Dzięki Cibardzo fajne foty no i zajebisty motorek, jeszcze bardziej się wkręciłem w temat za rok jedziemy, są dwa warianty oczywiście pociągiem do Narrbone a potem albo dookoła Hiszpanii, Portugalia - 3 tygodnie, albo Pireneje, Andora, Barcelona i wybrzeżem do San Remo i z powrotem do Narrbone albo na motorkach przez północne Włochy do Polski.Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie LWG BOHATERps. od ilu lat przyjmujecie do EKG :) Dzięki Cibardzo fajne foty no i zajebisty motorek, jeszcze bardziej się wkręciłem w temat za rok jedziemy, są dwa warianty oczywiście pociągiem do Narrbone a potem albo dookoła Hiszpanii, Portugalia - 3 tygodnie, albo Pireneje, Andora, Barcelona i wybrzeżem do San Remo i z powrotem do Narrbone albo na motorkach przez północne Włochy do Polski.Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie LWG BOHATERps. od ilu lat przyjmujecie do EKG :)Już kwalifikujesz się.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert von Berlin Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Zostalo tylko polaczenie Berlin - Monachium. Zeszta z Berlina skreslona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Mam nadzieję ,że tak jest teraz.W lecie pewnie oferta będzie aktualna,bo rozpatruję taki sposób dostania się do Hiszpanii. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Ja byłem w w tym roku. Cała frajda, to trasa tam i z powrotem. Nawet na myśl mi nie przyszło, żeby tam pociągiem jechać.To tak, jak na księżyc plecieć,samolotem w klasie biznes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szniklu Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Witam,Też rozważamy pociag, lecz niestety nie widzę połączenia Berlin - Narrbone. Mam nadzieje ze w okresie letnim zostanie takowe przywrócone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragons.pl Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Odkopuję bo kwestia transportu jak najbardziej aktualna:) Transport do Malagi za 1800 złWięcej informacji na dragons.pl i [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motif Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 no nie wiem, jak już jechać do Berlina tam czekać, pakować moto, siebie itd to za ten czas byłbym w połowie drogi a przy spalaniu 4l/100 to tylko koszt jakieś 400 zł w obie strony plus troszkę gumy na asfalcie zostawionej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biblo Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 1800 zł za transport do Malagi, to moim zdaniem bardzo dobra cena... Cytuj Pozdrawiam,Jacek __________________________________________|Sportster IRON 883™|DL650AK8|Triumph Tiger Explorer XC| Forum powinno być jak Media Markt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Takie rzeczy organizowal bym troche inaczej. Jechac we dwojke z przyczepa na 2 motury do Francji, tam zaparkowac na jakiejs wiosce ( byle nie w Dompierre ) a z tamtad przez czesc Francji po Hiszpani. JAk juz bedziecie w Maladze to naprawde warto podjechac na Gibraltar ( choc przereklamowany ) z tamtad jedynie 43 km do Tarify, widok na Afryke naprawde zajefajny, bylem pod wrazeniem ! W razie czego Auto krotko przed hiszpanska granica zostawic ale tak aby jeszcze o Andorre zachaczyc ! :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi