macwaw Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Czołem, czeka mnie wymiana kilku części, zaczynając od pompy hamulca przedniego. Czy są może pompy z jakiś nowszych modeli, które będą pasować do tego staruszka? Przy okazji szukam serwisówki do tego modelu. Powinna wyglądać jak ta po lewej, ewentualnie ta po prawej. Niestety ściąganie z Nowej Zelandii to koszt rzędu 200 zł... :/ Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Jakakolwiek pompa o srednicy 5/8 cala bedzie dobra, ja uzywam pompy kawasaki.Reszta http://thegsresources.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macwaw Opublikowano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) Dzięki za informacje Adam. To GS Resources to jakaś nieskończona kopalnia wiedzy :d Edytowane 22 Września 2013 przez macwaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi