zybi56 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Cześć, Sprzedałem skuter 50 cm3 na i teraz chcę kupić skuter na 16 calowych kołach. Zastanawiam się nad1.Hondą SH 125,2.Kymco People 125/150/200i/250, 3.Aprilia Scarabeo.4. Piaggio Beverly 1255. Pewnie coś jeszcze jest na 16 calowych kołach (nie chce mniejszych bo jzdiłemi zero komfortu na dziurach i krawężniki są mega niepokonywalne) Jeżlei mieliście styczność z takimi maszynkami to napiszcie czy sie to połaca kupować czy nie.W 2500 zł muszę się zmieścić. Nie chcę kupić a później płakać że kupiłem g... które się psuje i częśći kosztują dużo.Zastanawiam sie nad Kymco z wtryskiem - czy są to silniki których w razie czego można zamienić wtryskiwacz i zastosowac gaźnik ( słyszałem że Peugoty tak miały)?Który z powyższych będzie miał najlepszy stosunek spalanie/osiągi i będzie maiał niską masę? A może jakiś typowy chinczyk w stylu malego motocykla typu Zipp/Junak 125 albo markową Yamahę YBR 125 lub SR.(no ale trzeba meszać biegami w mieście:{)Bedę jezdził 5 dni w mieście a w weken poza miasto max. 200 - 300 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samonek4 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Wątpie abyś w tej cenie kupił coś dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Jakiegoś SYMa kupisz za te pieniądze. Np. Symphony. Całkiem przyzwoity i nie bardzo chiński. Zaryzykowałbym że dość porządny Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipolfs Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Za 2500 chcesz kupić coś co nie bedzie wymagać wkładu finansowego? raczej to nie możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 za te pieniądze 250 cm nawet jak kupisz to i tak jeszcze z tysiaka MINIMUM będziesz musiał dołożyć ;d chyba że weźmiesz jakiś chiński szajs co mija sie z celem Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi