pako559 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Witam wszystkich motocyklistów i na wstępie mam pytanko do posiadaczy Hondy Magna jestem jej posiadaczem od miesiąca i jak zwykle przy weteranach są już problemy.1 problemik to sprzęgło jak jest zimny po wrzuceniu biegu gaśnie bo wygląda na to że tarcze są sklejone i muszę nim poruszać do przodu do tyłu aby puściły, natomiast czy tak ciężko w hondzie chodzi sprzęgło żeby je wycisnąć? jeśli macie jakieś pomysły na te problemy chętnie posłucham. i już dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Cały układ wysprzęglania do gruntownego przeglądu i czyszczenia. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako559 Opublikowano 6 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Cały układ wysprzęglania do gruntownego przeglądu i czyszczenia.dzięki też tak myślałem i mam jeszcze jedno pytanko na wolnych obrotach silnik równo pracuje przt 3000tyś zaczyna grzechotać czy to zawory potrzebna regulacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 dzięki też tak myślałem i mam jeszcze jedno pytanko na wolnych obrotach silnik równo pracuje przt 3000tyś zaczyna grzechotać czy to zawory potrzebna regulacja? raczej któryś napinacz rozrządu puszcza Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi