Khazven Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 WitamMam mam problem z moja Honde i prosze o pomoc.Do rzeczy, w oleju znalazlem paliwo, bardza duza ilosc paliwa, w momencie w ktoreym odkrecilem korek paliwo doslownie trysnelo. Zdarzylo sie to juz drugi raz, gdzies w internecie przeczytalem ze prawdopodobnie jest to wina gaznika wiec wyjalem go i wyczyscilem. Na poczatku wszystko wygldalo w porzadku, motocykl odpalil i po regulacji chodzil rowno, ale kiedy probowlem go odpalic na nastepny dziec, juz mial ogromne problemy z odpaleniem, krecilem go duzo razy, a kiedy juz udalo mi sie go odpalic, wchodzil na duze obroty. Pozniej zauwazylem ze z korka wlewu wydobywa sie jakas ciesz, wiec go odkrecilem i w tym momencie paliwo razem z olejem po prostu trysnelo.Nie mam pojecia co moze byc przyczyna, gaznik do wymiany czy moze jakas uszczelka poszla?Z gory dziekuje za pomoc.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zaworek iglicowy i reperaturka kranika jeśli jest u Ciebie podciśnieniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi