JanoCB Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów ! Jestem w posiadaniu w/w motocykla .Jakiś czas temu zaczęła mi ciec uszczelka pod pokrywą zaworów, rozebrałem to i przy okazji okazało się, że łańcuszek łączący wałki rozrządu jest lużny. W między czasie szukałem informacji na ang. forum o tych motocyklach jednak nie mogę znaleźć konkretnej informacji czy wymienia się tylko łańcuch czy te rolki też?Potem coś tam wyczytałem, że wystarczy czasem zmienić tylko napinacz . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0l0R Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 http://www.gobookee.net/honda-cb1000-service-manual/Serwisówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zmierz rozstaw śrub mocujących napinacz bo mam kilka napinaczy hondowskich luzem to może coś podejdzie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi