Gość stoowa Opublikowano 16 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2004 witam!mam na kombinezonie na plecach jakis tam napis..a chcialbym inny:) np moja ksywke...pomyslalem ze moznaby jakos przyszyc nowy kawalek skory z nowym napisem zakrywajacym stary napis...fajnie by bylo gdyby ten nwy napis byl jakos wyszywany a nie malowany...;) moze ktos wie kto w okolicach 3 miasta zajmuje sie czyms takim....z gory dzieki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 16 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2004 Trzebaby uderzyć z tym do jakiegoś zakładu zajmującego się wyrobem skór... znajomy z Pruszcza wspominał mi, że ktoś z tamtąd uszył mu cały kombinezon skórzany, więc taki napis na pewno też by facet wykonał... tyle tylko, że ten qmpel wyjechał, a ja niestety żadnych namiarów nie posiadam.No ale w Gdańsku też na pewno są zakłady zajmujące się skórami - bodajże w tej uliczce za kościołem mariackim (chyba Garncarska) jest jakiś... albo w necie można poszukać. Byleby tylko firma solidna była i zrobiła wszystko jak należy, żeby po takiej operacji kombinezon np. nie zaczął przeciekać na szwach.No a w ogóle to zamiast tego zawsze możesz założyć np. kamizelkę 4umową z nickiem i też jest git :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stoowa Opublikowano 17 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2004 jaka kamizelke ?? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 jaka kamizelke ?? :? http://motocyklisci.riders.pl/viewtopic.ph...der=asc&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 jaka kamizelke ??A taka :Pwww.m16.is.net.pl/kamizelka1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 taką robota zajmuja sie również siostry zakonne w niektórych zakonach. W okolicach Olsztyna są "karmelitanko Bose" ostatnio moj ojciec załatwiał u nich sztandar do koła łowieckiego zrobiły to bardzo fajnie, teraz mymyślam jakiś emblemat na kórteczke i pojade do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stoowa Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 dzieki za linki do kamizelek:) a co do karmelitanek..jaja sobie robiz ze me czy serio piszesz :idea: :?: :roll: :!: bo to zabrzmialo nawet sensownie:P tylko tak jakos niestandardowo... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 26 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2004 hey chyba jesteśmy dorośli co :?: jeżeli mamy robić sobie jaja to należałoby sie przenieść na inne forum pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi