Nowy102 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Cześć. Mój kolega ma na sprzedasz 3 silniki: MTX 80, BETA 50, WSK 125 wszystkie są w dobrym stanie.I teraz chciałbym was zapytać który z tych silników ma większą moc, który maksimum osiągnie największą prędkość, któremu uda się mnie wyciągnąć pod las tzn. chciałbym tym krosem jeździć po lesie i chciałbym wiedzieć który z tych silników byłby dobry dla mnie.Nie pytam się już o te wiedzę że starszy, zębatka, waga, obudowa tego motora tylko o sam silnik.Chodzi głównie o to który z tych 3 silników jest dobry po lasach gdzie łatwo mnie pod górki weźmie.Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitervfr Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 mtx najlepszy wiadomo, ale ceny części z 10x wyższe niż wsk, mtx to honda więc opis zbędny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 mtx Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi