art Opublikowano 16 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2004 Ludzie ale pech!!! Mi to zawsze jakiś wyjątkowy problem musi sie pojawic. Miałem trochę objechanego kopniaka i tą ośkę, jeździłem tak chyba przez 2 tygodnie i odpalałem tylko na pych. Zobavczył to mój kolega i ppowiedział że on miał tak samo w simsonie i ze zna rozwiazanie problemu naciął trochę bardziej szczelinę w kopniaku i dokręcił na maksa śrubę - nie powiem bo to trzymało ale zostawił za długą śrubę i gdy kopniak był na dole to uderzył w pokrywę a ta ozywiście dostała tam dziurę dalszego efektu chyba opisywać nie trzeba. :P :P ;) Mam pytanie czy to jest aluminium czy ten szajs metal? Czy da się to zespawać? :cry: :cry: :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 16 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2004 da sie zespawac! uszy do gory! znajdz tylko fachmana ze sprzetem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2004 żółte strony ksiązki telefonicznej - spawanietroche podzwinisz ale da radea swoją droga to dziwne ze tak łatwo wybiłes tą dziuręale wiadomo - kłopoty chodza po ludziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 16 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2004 hehe to wcale nie odosobniony przypadek... niestety tez walczylem z tym problemem. Doszedlem do wniosku ze nie ma sensu sie z tym pierdzielic i kupilem uzywany dekiel ale za to bez dziur. Na allegro zaplacilem za niego 20 zł ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 16 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2004 Jestem uratowany mój wujas który mieszka 1km odemnie ma odpowiedni sprzet i umiejtnosci (dopiero dzisiaj sie dowiedzialem):lol: :lol: :P :P Czyli jestem uratowany!!!! A jutro bedzie :P :P :smile2: :smile2: a pozniej :P Dodane:No i udało się wujek zespawał jak trzeba i mogę teraz sobie dalej spokojnie jeździć ;) :P :smile2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi