Plocho Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 a za ile opalacalo by sie ja kupic??? a inenj BEty nie moge zznalezc... a czy znacie jakies stornki internetowe o betach??????? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 za ile opalacalo by sie ja kupic??? Od 7 tys w zwyż mozesz dostać bo wyczynowe 50 sa bardzo drogie a najlepiej to poszukaj HMówChcesz straować w rajdach ,że szukasz wyczynowej 50?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucyk Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 P.S Jakby coś ktoś znajomy chciał kupić jakąs 50 to pamiętajcie, żeby mu powiedzieć o mnie i o rmxie sprzedać Ile byś chciał za tego RMX-a on jest z papierami?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 HMow tez szukalem ale ceny to sa o 10 zwyz a szukam czegos do 7tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucyk Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 HMow tez szukalem ale ceny to sa o 10 zwyz a szukam czegos do 7tys Szukałeś na allegro, na www.enduras.pl?????kup też sobie dizmar, tam czasami jest coś fajnego i można wybrać!!Wiadomo jest koniec sezonu to dużo osób sprzedaje sprzęty!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 Nowy HM 50 six kosztuje 14tyś do tego jakięs 4 tyś na tuning i przygotowanie do zawodów. Wieć ceny używanych nie scodzą nisko bo praktycznie każdy Hm jest po tuningu bo to najlepsza 50ccm do zawodów. Szukałeś na allegro, na www.enduras.pl????? Chyba chodziło o www.enduro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 10 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 P.S Jakby coś ktoś znajomy chciał kupić jakąs 50 to pamiętajcie, żeby mu powiedzieć o mnie i o rmxie sprzedać Ile byś chciał za tego RMX-a on jest z papierami?? :D Ja juz sprzedałem, jakbyś zauwazył to ten temat jest sprzed 4 miesięcy :D :D Ale znajomy chce sprzedać. Cena 8500, rok 2003 2000km, Polecam, no oczywiscie, ze z papierami, a co ty chcesz kradzionego kupić, Jeżeli jesteś zainteresowany to zgłoś się do mnie na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 a czy znacie jakies stronki o Betach albo Hm-ach??????????? :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 tu jest sporo danych technicznych o poszczególnych modelach - http://www.motorbikes.be/en/HM/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 a czy do Bety RR dalo by sie wsadzic wiekszy cylinder np 70 i ile moglo by to koszotwac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 a czy do Bety RR dalo by sie wsadzic wiekszy cylinder np 70 i ile moglo by to koszotwac??Jasne, że by dało. Koszt od 600zł w zwyż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 a zawieszenie w BECie dobre jest w miare do skokow??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 a zawieszenie w BECie dobre jest w miare do skokow???Zależy w jakiej Becie i zależy do jakich skoków. W tej becie co ma mój koega to zawicha jest np dużo lepsza niż w Dt 125 bo to już jest wyczyn.Strona o BECIE http://www.eurosetmotor.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 mam zamiar kupic Bete ktora stoi w w MInsku Maz. (www.motofan.andrzej.pl) i co o niej sadzicie ?? Chce koles za nia 5800zl ale moze sposci.... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 mam zamiar kupic Bete ktora stoi w w MInsku Maz. (www.motofan.andrzej.pl) i co o niej sadzicie ?? Chce koles za nia 5800zl ale moze sposci.... hehe znam kolesia, ceny ma niesamowite. raz sie do niego przejechalem to potem wydzwaniał do mnie ze chce obnizyc cene :D jak sie do niego przejedziesz to sprawdz czy stoją dwie aprilie pegaso 125, jedna '92 druga '94 (chyba) w cenach 6000 i 6500 :banghead:generalnie koles ma w dobrym stanie motorki tylko troche drogie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi