ukasz164 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Mam zamiar pomalować Mz na czarny połysk czy złote koła (bez szprych) i jakieś inne dodatki zlote np. spręzyny amortyzatorów czy jakieś paski na baku pasowały by do tego zestawo czy lepiej wypolerować i zostawic chromy co o tym sądzicie, może ktoś ma jakieś ciekawe pomysła jak pomalować Mz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilant Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 wg. mnie złote koła czy jakikolwiek inny kolor nie będzie wyglądał dobrze w ETZ, felgi alu więc lepiej wypolerować, a do czarnego to polecam żółty taki jak mam na avatarze, efek świetny ! żółty zbiornik i czarne literki mz, pięknie wygląda. także polecam Ci takie malowanie a jak chcesz akcenty to można sprężyny amortyzatorów, półki przedniego zawieszenia, golenie amorów z przodu literki MZ na deklach silnika może nawet tylny "bagażnik" ale też wydaje mi się że lepiej prezentuje się on w chromie, jak chcesz, napisz na PW podeśle więcej zdjęć żółtej etz z czarnymi literkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chester85 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Felgi polerka lub szkiełkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi