indianer113 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Witam!Mam pytanie czy ktoś wie gdzie jest wybity numer vin ? Na ramie czy na silniku?W którym miejscu?Nie mam naklejki z tyłu!Dzieki i pozdrawiam!Indianer:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikers Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) Witam!Mam pytanie czy ktoś wie gdzie jest wybity numer vin ? Na ramie czy na silniku?W którym miejscu?Nie mam naklejki z tyłu!Dzieki i pozdrawiam!Indianer:) Na główce ramy Edytowane 23 Lipca 2013 przez mikers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 W manualu na trzeciej stronie masz lokalizację numeru VIN w tym modelu.Prawa strona główki ramy Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indianer113 Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 DZieki :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?YSYMARCIN07 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 W manualu na trzeciej stronie masz lokalizację numeru VIN w tym modelu.Prawa strona główki ramy A co zrobić jak się nie ma manuala?Proste pytanie i prosta odpowiedź... nikt nie pytał o stronę!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi