indianer113 Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Witam!Mam pytanie czy ktoś wie gdzie jest wybity numer vin ? Na ramie czy na silniku?W którym miejscu?Nie mam naklejki z tyłu!Dzieki i pozdrawiam!Indianer:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikers Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 (edited) Witam!Mam pytanie czy ktoś wie gdzie jest wybity numer vin ? Na ramie czy na silniku?W którym miejscu?Nie mam naklejki z tyłu!Dzieki i pozdrawiam!Indianer:) Na główce ramy Edited July 23, 2013 by mikers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Dudek Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 W manualu na trzeciej stronie masz lokalizację numeru VIN w tym modelu.Prawa strona główki ramy Quote Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Link to comment Share on other sites More sharing options...
indianer113 Posted July 23, 2013 Author Share Posted July 23, 2013 DZieki :rolleyes: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
?YSYMARCIN07 Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 W manualu na trzeciej stronie masz lokalizację numeru VIN w tym modelu.Prawa strona główki ramy A co zrobić jak się nie ma manuala?Proste pytanie i prosta odpowiedź... nikt nie pytał o stronę!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts