grizzly660 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 witam oto moja yama 750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Przepiękna.Moje marzenie odkąd ją zobaczyłem w katalogu na 1992 rok. Pierwszy raz jeździłem taka w 1999 roku. Jeszcze mi się nogi trzęsą jak sobie przypomnę. Kultowy sprzęt. Gratuluję. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisYZF Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Swietna, miałem taką, pomalowałem felgi na czarno. Sprawdz w mojej galerii.Kultowy oldschoolowy superbike. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregi76 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Ładniutka - I te kocie oczy mówią wszystko. Miałem mniejszą FZR 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Zdecydowanie mam sentyment ;) Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chester85 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 nic tylko śmigać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi