pavetta Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Witam. Tydzień temu zakupiłem używanego crossa 125. I od tej pory mam jeden martwiący mnie problem, codziennie kiedy jezdzie prawie od rana do wieczora musze jezdzic do domu 2x zeby dolewac olej tak żre :( co to może być ? jest to 4t, aa zawsze na koniec dnia jak sobie go myje na koncu wydechu jest lekki zaciek oleju . Prosze o pomoc :(. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavetta Posted July 18, 2013 Author Share Posted July 18, 2013 Witam. Tydzień temu zakupiłem używanego crossa 125. I od tej pory mam jeden martwiący mnie problem, codziennie kiedy jezdzie prawie od rana do wieczora musze jezdzic do domu 2x zeby dolewac olej tak żre :( co to może być ? jest to 4t, aa zawsze na koniec dnia jak sobie go myje na koncu wydechu jest lekki zaciek oleju . Prosze o pomoc :(. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michoa Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 pierścienie/ uszczelniacze/jakiś wyciek...moja xr też tak piła olej przez uszczelniacze że aż wydech chlapał :D ja bym to sprzedał poszukał nawet starej niezarejestrowanej Japoni typu mtx/dt -w tym chinolu lada dzień połamie ci się rama czy lagi, jeszcze sobie krzywdę zrobisz....... Quote "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts