Jump to content

cross 125 bemi chinol

Recommended Posts

Witam. Tydzień temu zakupiłem używanego crossa 125. I od tej pory mam jeden martwiący mnie problem, codziennie kiedy jezdzie prawie od rana do wieczora musze jezdzic do domu 2x zeby dolewac olej tak żre :( co to może być ? jest to 4t, aa zawsze na koniec dnia jak sobie go myje na koncu wydechu jest lekki zaciek oleju . Prosze o pomoc :(.

Witam. Tydzień temu zakupiłem używanego crossa 125. I od tej pory mam jeden martwiący mnie problem, codziennie kiedy jezdzie prawie od rana do wieczora musze jezdzic do domu 2x zeby dolewac olej tak żre :( co to może być ? jest to 4t, aa zawsze na koniec dnia jak sobie go myje na koncu wydechu jest lekki zaciek oleju . Prosze o pomoc :(.

pierścienie/ uszczelniacze/jakiś wyciek...

moja xr też tak piła olej przez uszczelniacze że aż wydech chlapał :D

ja bym to sprzedał poszukał nawet starej niezarejestrowanej Japoni typu mtx/dt -w tym chinolu lada dzień połamie ci się rama czy lagi, jeszcze sobie krzywdę zrobisz.......

"... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntian

michoa-100% stylistów bez szyku

http://miszczua.cba.pl