kilant Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 (edytowane) cześć, chciałbym wam przedstawić czyiś szalony projekt jawy 1050, 6 cylindrów w rzędzie link do filmu Edytowane 16 Lipca 2013 przez kilant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Jak on te silniki zestroił ? Jak miałem CZ350 to zawsze był problem a to tylko 2 gary a tu jest ich 6.Koncepcja fajna, oryginalna tylko pozycja kierownika jest jak przy porodzie dość sporego dzieciaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 A ile Mixolu trzeba tam lać...ho ho..... A potem spuszczać ten nieprzepalony Mixol z tłumików. 6 korków spustowych to spore wyzwanie. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi