michoa Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 witam panowie bez opowieści rodem z brawo girl-załózmy że chce zmienić kibla... szukam czegoś -nie musi mieć hamulców(2 bębny noł problem)-nie musi być wygodne (ale musi być zarejestrowane na 2 osoby i lepiej lub gorzej te 2 osoby mieścić )-kibel może być mały (ale musi mieć bagażnik)-dozownik mile widziany -starter elektryczny niemusowo-możliwie najprostsza konstrukcja (chłodzone powietrzem 2T bardzo mile widziane )-osiągi nieistotne (byle te 45-50 poszło)-nie chińczyk (tajwan/korea dopuszczalny preferowany włoch/japoniec )-trwałe -EKONOMICZNE (istnieją w ogóle 2T 50ccm skutery palące mniej niż 3/100 ?? bardzo by mi taki pasował...)-w gre wchodzi tylko 2T ceny nie potrafie określić myśle że coś koło 2-2.5 tys zł , może być w podobnym wieku do mnie z góry dzięki za propozycje-narazie nie mam kasy robię burzę mózgów czy to co ja chce jest w ogóle osiągalne :D Quote "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts