Digidy Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 (edited) Witam, mam problem, gdyż nie mogę sobie poradzić z wyjęciem sworznia - stosowałem sruby i nakretki tulejki itp zeby wykręcić ale nic to nie daje, problem jest taki ze silnik jest w ramie i czym jest dobrze to zrobić aby to wyjąć ? nie mam korby na wierzchu zeby pod prase dac... Edited July 7, 2013 by Digidy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Dudek Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Witam, mam problem, gdyż nie mogę sobie poradzić z wyjęciem sworznia - stosowałem sruby i nakretki tulejki itp zeby wykręcić ale nic to nie daje, problem jest taki ze silnik jest w ramie i czym jest dobrze to zrobić aby to wyjąć ? nie mam korby na wierzchu zeby pod prase dac... zrób nam łaskę i napisz w jakim silniku ? Quote Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digidy Posted July 7, 2013 Author Share Posted July 7, 2013 zrób nam łaskę i napisz w jakim silniku ? to jest suzuki burgman 400, 2005 rok, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Dudek Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 W tym modelu sworzeń jest dosyć luźno pasowany i po usunięciu zabezpieczeń sworzeń powinien wyjść pod naciskiem palca a jeżeli nie chce się wysunąć dorób sobie ściągacz, a wzór znajdziesz w necie. Quote Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts