kran35 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Witam jestem posiadaczem Yamaha yzf r125 od niedawna, i mam taki problem. Coraz częściej zdaża mi się że stoję na luzie, próbuję wbić pierwszy bieg i nie chce wejść, wchodzi dopiero po chwili, na swiatlach jest to problem, bo nawet z 2 często 1 mi nie wchodzi tylko luz. Co to może być, czy linka sprzęgła do wymiany, czy szkrzynia biegów, czy jest to mały problem ?Pozdrawiam i liczę na konkretne odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 a jakie masz obroty jałowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kran35 Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Nie mam pojęcia co to jest, ale jak mi wytłumaczysz co to jest i powiesz jak się to sprawdza, to dam ci odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Pewnie wajcha zmiany biegów rozkręciła się. Dokręć śruby i będzie jeździć. Do motocykla powinieneś mieć instrukcję obsługi, tam znajdziesz co to są obroty jałowe po angielsku zwane Idle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi