efm Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Nitomen pisałem już jaką mam kwotę, ale raczej i tak jej całej nie wykorzystam, bo raczej to co ja szukam to starsze sprzęty. Szukam coś pomiędzy:Yamaha XT 660RKTM LC4 640Suzuki DRZ 400S Najbardziej mnie ciągnie do 600tek. Yamahą nie wiem jak się jeździ po terenie no i martwi mnie trochę prześwit 21cm i tłumiki poprowadzone dołem jednak patrzałem to jest na to tańsze rozwiązanie płyta pod silnik no,ale to nie zmienia sprawy prześwitu, ale znalazłem wydechy 2w1 poprowadzone tak jak w starej XT600 górą, jest to dorsze rozwiązanie które poprawia prześwit, ale ciekawi mnie jedna sprawa czy taki układ ma homologacje?? Tak się właśnie zastanawiam dlaczego oryginalnie poprowadzono układ dołem, ale może właśnie że względu na homologacje poprowadzony górą może jest za krótki i za głośny dla przepisów :( KTM 640 chyba będzie dla mnie za mocny, chociaż nie wiem nie jeździłem ale dużo ludzi pisze że szybko na koło idzie :) no i nie wiem jak wygląda sprawa serwisowa nigdy nie miałem nic z rodziny KTMa. Ps. Co myślicie o tym starym endurko: ?? http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/suzuki-dr-650-se-hannover/179936471.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=23600&makeModelVariant1.modelDescription=DR+650+Se&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&ambitCountry=DE&negativeFeatures=EXPORT&cubicCapacities=FROM_501_TILL_750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 kolego xt660r to zwykłe moto szosowo-turystyczne, jeśli założysz terenowe opony to pojedziesz po polnej drodze i na tym koniec, bo wystarczy ze trafi się kłoda i juz jest problem bo ani to przeskoczyc (wydechy pod silnikiem) ani przeniesc (waga pewnie koło 200kg), kup sobie dr650se albo lc4, polatasz sezon-dwa i będziesz z grubsza wiedział jakiego sprzętu potrzebujesz, ten xtek moze coś zrazic do jazdy w terenie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Miałem xt660x na handel, chwilę tym pojezdzilem słabawe supermoto do miasta i na delikatną scieżkę fakt że przyjemny w prowadzeniu aleTy tego nie szukasz. Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi