adamml Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Witam wszystkich:)Szukam chętnych na wyjazd do Rumuni do 8 dni. Najlepiej w lipicu - początek albo koniec Wyjazd w jakąś sobotę Jako że jest to mój pierwszy wyjazd w tamte strony - to standard - Bicaz, Bran, Transfogarska, Transalpina. Noclegi raczej tanie kwatery, żeby nie tachać ze sobą sypialni :) Wiem, że można i samemu ale .................... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav54 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Bran sobie daruj ,cepeliada i drogo ,ale Braszow koniecznie ,urokliwe miasto ,taki mały Kraków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamml Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Bran sobie daruj ,cepeliada i drogo ,ale Braszow koniecznie ,urokliwe miasto ,taki mały Kraków .Witam. Dzięki za podpowiedź. Wiem, że w trakcie i tak wszystko może wyjść troszkę inaczej - najwyżej będzie tylko fota :) A co myślisz o Sighisoara. Też piszą że warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Sighisoara to w mojej ocenie fajne miasteczko do pospacerowania popołudniem i wieczorem. Czyli - warto tam dotrzeć i zatrzymać się na nocleg. Jest małe (starówka) i obejrzysz wszystko w dwie godzinki. Ale warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Cluj Napoca ... dla mnie też mały Kraków.Pyszne lody i piękna księgarnia językowa ... szlag mnie mało nie trafił ... z zazdrości .... :laugh: :icon_mrgreen: . I jeszcze, super laski ... wcale nie podobne do tych co do Polski przyjeżdżają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomaranczapo Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Nie ma co zazdrościć trzeba wsiadać i jechać bo życia szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamml Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Cluj Napoca ... dla mnie też mały Kraków.Pyszne lody i piękna księgarnia językowa ... szlag mnie mało nie trafił ... z zazdrości .... :laugh: :icon_mrgreen: . I jeszcze, super laski ... wcale nie podobne do tych co do Polski przyjeżdżają.Chyba żonie raczej nie powiem, że jadę tam na lody i pooglądam laski - bo mnie nie puści :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek. Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Hej bardzo chętnie bym się przyłączyl do takiej podrózy ale kiedy dokladnie chcesz jechać? Ponieważ planuje w najbliższym czasie również krym więc chciałbym to jakoś pogodzić :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamml Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Hej bardzo chętnie bym się przyłączyl do takiej podrózy ale kiedy dokladnie chcesz jechać? Ponieważ planuje w najbliższym czasie również krym więc chciałbym to jakoś pogodzić :biggrin:Planuję wstępnie 20.07 wyjazd rano.Byłbyś mile widziany :) Czekam na odpowiedź jeszcze jednego chętnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irus Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Alba Iulia - cytadela. Naprawdę warto. Właśnie wróciłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziuk Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 no ja bym był wstępnie chętny, ale gdyby wyjazd był z tydzień wcześniej? najlepiej w ten weekend 13/14.07? Cytuj http://multistrada.riderblog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi kp Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 witajcie.jeżeli ktoś chętny to zapraszam. 12.07.2013 piątek godzina 18 START z Toruń. około 22/23 nocleg gdzies w okolicy Radomsko / Czestochowa. sobota rano start. wieczorem nocleg w Debrecen (około 650km) niedziela 350 km dolotu do Sibiu. , , poniedziałek ok 250km Transalpina na południe. nocleg okolice Ramnicu wtorek ok 250 km Transfogarska na polnoc. nocleg Sibiu. . . . no a później brakuje planu. cos się wymyśli. do soboty 20.07.2013 wieczor chce być w Torun. ktoś chętny? jade honda vt700c rocznik 1984.predkosc - dowolna, o ile nie więcej jak 150km/h :) jade sam; zona w domu. noclegi? cos się znajdzie - jakiś hotel / motel. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziuk Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 2.300 km i do tego Transalpina!!! brzmi kusząco :rolleyes: będę najbliższe 2 dni intensywnie myślał... jedyne co mnie tylko powstrzymuje, to obawa że gdy Twoja Shadowka będzie gnała na maxa, to mój Bandzior dopiero by się zaczynał rozpędzać :biggrin:zobaczymy, jak mi plecak nie potwierdzi wyjazdu do Chorwacji, to może się z Tobą przejadę... Cytuj http://multistrada.riderblog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziuk Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 jadę jednak jutro na Krk Cytuj http://multistrada.riderblog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guslik Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Jedzie ktos jeszcze do tej Rumuni? Ja jestem chetny ostatni tydzien lipca albo jakos w sierpniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi