Aleksandra H Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 (edytowane) Czy kto moze mi doradzic, gdzie moge dorwac Honde CBR 250R? Moje finanse to 9000zl i od tego pewnie zalezy jaki rocznik, najlepiej na raty. Szukam i szukam i nic. Zadnego rezultatu. Napalilam sie na Honde, jako moje pierwsze moto. Edytowane 26 Czerwca 2013 przez Aleksandra H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koucz Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Czy kto moze mi doradzic, gdzie moge dorwac Honde CBR 250R? Moje finanse to 9000zl i od tego pewnie zalezy jaki rocznik, najlepiej na raty. Szukam i szukam i nic. Zadnego rezultatu. Napalilam sie na Honde, jako moje pierwsze moto. Nie wiem czy dostaniesz jakąś rozsądną CBR 250 w tej cenie. Nie wiem czy mówiąc o finansach masz na myśli 9k+raty czy 9k razem z ratami, ale raczej na Twoim miejscu pomyślał o Kawie 300r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 A może chcesz moje kawasaki 250Ninja? Wszystko jest w dziale ogłoszenia. Sztuka jak nowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Koucz. Najpierw oceniasz jego szansu zakupu z kwotą 9000 na marne a za chwilę proponujesz pozycję za prawie 20 patoli. Gdzie w tym logika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koucz Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Koucz. Najpierw oceniasz jego szansu zakupu z kwotą 9000 na marne a za chwilę proponujesz pozycję za prawie 20 patoli. Gdzie w tym logika.... Logika jest taka, że zaproponowałem mu lepszy motocykl do rozważenia skoro i tak założyłem, że za te pieniadze nie kupi tego co chce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi