lukor6 Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 Witam wszystkich po długiej nieobecności :P .To ja LokO dawno mnie tu nie było, ale zajrzałem bo mam sprawe, nie chodzi tu o mnie :P , chodz ja kupiłem yamaha dt80 :P , ale to nie o tym.Dobry kumpel ma sende sm z 2003 roku , zapewne każdy wie co to za cacko, dla nie wtajemniczonych oto i ona :P , tzn. to nie jego ale taka samiiutka: http://bikepics.com/pictures/059145/ . I teraz pytanie: jakie blokady ma ta senda???? GDZIE ? ILE ? PO ILU KM NALEŻY JE ZDJĄĆ? ILE KOSZTUJE ZDJECIE KAZDEJ Z NICH ? JAKIE MA OSIĄGI PO ZDJECIU KAZDEJ Z NICH ? i jeszcze jedno pytanie, jaki wydech polecacie do tego modelu sendy, kolega napalił sie ;) na leo vince v6 , chodz ja i koledzy polecamy mu metrakit.Co o tym myslicie?pS:proszze o szybką odpowiedz :P .PoZDrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 14 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 leo vincie jest o wiele wiele lepszy od metrakita ale najlepszy jest arrow wg mnie. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówa Opublikowano 14 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 O tak wg. mnie ARROW też jest najlepszy. A jeśli chodzi o blokady to zapewne ma na seryjnym wydechu jakieś przegrody i może mieć także na module zapłonowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukor6 Opublikowano 14 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 Dzięki chłopaki na info o wydechu.Ps: nikt nic nie wie o tych blokadach ? co i jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 15 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2004 Nie wiem jak w nowych sendach, ale w sendzie SM 2002 blokada była w tłumiku !!! Blokada była jeszcze na początku wydechu - była tam zweżka, ktorą trzeba wyciągnąć !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 17 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2004 Mój kolega ma sende R . ma założone tuningowe tłumiki z katalogu ARROW. ze strumiennicy wychodzą 2 wydechy. jednak ma to jeden minus :| tłumiki dają bardzo dziwny dźwięk...jeżeli tak można to nazwać.. jest to gwizd który doprowadza do szału :P Teraz końcówki zapchał takimi zwijkami drucianymi do garnków... spadku na mocy nie czuć a odgłos znacznie sie poprawił :P teraz wydaje dźwięk jak duży motocykl - przyjemny dla uszu basowy dźwięk :P :P Blokade miał na wyjściu ze strumiennicy takie zwężenie. ps.: Motorek fenomenalny :P jeździ sie na tym super :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 17 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2004 SiemaGadałem z gościem z serwisu suzuki i derbi i podobno, senda po zdjęciu normalnych bloikad, czyli zębatki i dyszy w gaźniku nadal szła klientowi tylko 70, przekłądali wszytsko ze starej sendy i okazało się, że zmienili producenta modułów chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi